Login

Etapa Urmatoare

Parteneri

Imprimare PDF
 lotto-logoLotto Sport Italia S.p.A.

Este lider în mai mult de 100 de tari la nivel mondial în producția și distribuția de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru sport și timp liber. O pasiune pentru sport si design italian ne-au caracterizat  produsele noastre inca din 1973. Fotbal, cinci pe-o parte, tenis, alergare sau fitness - care este sportul tau?

 eurosigla1Izvorul Minunilor

Izvorul Minunilor, acum, dupa ani buni de competitie cu branduri romanesti de renume, este sinonimul calitatii, in primul rand prin puritatea sa,  datorata celei mai inalte altitudini a unui izvor din Romania, situat in Stana de Vale. Caracteristicile sale, superioare multor surse de apa minerala naturala din Romania,  dar si ambalajul modern, i-au adus o faima de netagaduit.

www.europeandrinks.ro


 DIVERTILANDdiv

Super Paradise este cel mai nou taram care a prins contur, vara aceasta, in parcul nostru de distractii. Te asteapta o piscina noua de dimensiuni olimpice, cu servicii VIP si 200 de sezlonguri, in Experience Zone!

www.divertiland.ro


medass MED-AS

"Centrul Medical MEDAS este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din Bucuresti. Si-a început activitatea în anul 2003 prin deschiderea Clinicii Medicale Gabroveni, urmata la scurt timp de deschiderea primului Laborator de Analize Medicale.

Aflat pe piata serviciilor medicale private de peste 13 ani, MEDAS a cunoscut o permanenta dezvoltare, investitiile realizate în decursul timpului regasindu-se atât în tehnologie cât si în capitalul uman.

www.med-as.ro


computerland 2ComputerLand Romania"A fost infiintata in iunie 1991 si a fost printre primele companii prezente pe piata de IT din Romania cu o larga varietate de produse si servicii, incluzand echipamente pentru procesari de date, echipamente pentru stocarea datelor si echipamente de birou. Compania a fost creata ca o structura multivendor pentru produse si servicii IT."'

www.computerland.ro


logo-dentangeloDENTANGELO

"Dent Angelo este un concept inovator, integrat, nascut sa raspunda celor mai inalte exigente in materia serviciilor medicale stomatologice. Cu cele mai performante dotari existente la ora actuala si cu o echipa de medici dentisti tineri, cu inalta calificare medicala si cu o tinuta deontologica impecabila, Dent Angelo a fost conceput pentru a oferi o experienta cat mai placuta pacientilor sai."

sigla2Restaurantul La Nea Marin

Restaurantul La Nea Marin este deschis în fiecare zi între orele 10:00 şi 02:00 şi îl găsiţi pe Strada Rezervelor nr 77 în Militari Residence, Chiajna. Îşi aşteaptă oaspeții cu un nou meniu care cuprinde ciorbe, antreuri şi gustări calde, preparate la grătar şi tradițional romaneşti, peşte, dar şi preparate din bucătăria internațională precum burgeri, paste şi pizza la cuptor cu lemne, salate sau deserturi. Restaurantul situat în zona Militari – Chiajna are o capacitate de 90 de persoane în salonul Muntenia, ideal şi pentru evenimente private sau petreceri de firmă, dar şi o terasă cu 170 de locuri. În plus, managementul locației promite deschidea celui de-al doilea salon, cu o capacitate de 180 de  persoane, în viitorul apropiat.

 
  • Clasament

  • ETAPA

#
ECHIPA
M
P
1 GazM 14 48
2 Botosani 14 44
3 Dinamo 14 43
4 Volintari 14 31
5 Iasi 14 31
6 Herman 14 27
7 Dunărea 14 25
8 Concordia 14 19

 lotto-logo

 


 

eurosigla1


div


medass


 

computerland 2


sigla2


 

Legaturi utile

  • frf.ro - Federatia Romana de Fotbal
  • lpf.ro - Liga Profesionista de Fotbal
  • uefa.com - Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal