Login

Etapa Urmatoare

S-au definitivat transferurile la Concordia Chiajna

Imprimare PDF

Concordia va aborda returul acestei editii de campionat cu noua nume noi in lot. Au sosit George Savu (Ceahlaul Piatra Neamt), Valentin Constantin (Steaua Bucuresti), Artur Patras (F.C. Tmimisoara) Vasile Buhaescu (F.C. Vaslui), Bucur Catalin (F.C. Bihor), Adrian Nica (C.S.M. Ramnicu Sarat), Claudiu Rus (F.C. Ardealul),  Adrian Raduca (Comprest) si Florentin Dumitru, liber de contract.

Nu mai putin de zece jucatori au parasit in pauza competitionala gruparea pregatita de Lita Dumitru. E vorba de cei sase fotbalisti lasati sa se pregateasca cu echipa secunda, Borofor Carr, Mihai Dumitru, George Davragiu, Florin Toma, Ionut Dantes si Sabin Ruse, la care se adauga Cristian Ungureanu, Dragos Ciolca si Ninel Corcoveanu, tustrei transferati de divizionara secunda Minerul Lupeni si Cristian Boarna plecat in liga a sasea din Germania. Ultimul care completeaza lista plecarilor este fundasul dreapta Dragos Patru, inregimentat la Dacia Mioveni.

Telenovela Racine Diouf la Chiajna a luat sfarsit. Senegalezul s-a despartit astazi definitiv de echipa ilfoveana, intrucat problemele sale cu viza de sedere in Romania ar fi facut ca legitimarea sa sa aiba loc abia spre sfarsitul lunii aprilie, fapt care i-a nemultumit pe mai-marii echipei de la Chiajna.

 

Pentru a avea dreptul de a comenta la acest articol va trebui sa va inregistrati sau sa va autentificati.

Legaturi utile

  • frf.ro - Federatia Romana de Fotbal
  • lpf.ro - Liga Profesionista de Fotbal
  • uefa.com - Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal