Login

Etapa Urmatoare

Chiajna a disputat ultimul amical din Austria. Delegația noastră se întoarce joi în țară

IMG 4533Concordia Chiajna a bifat al doilea amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria, în compania vicecampioanei din Arabia Saudită, Al Hilal. Partida a avut loc în localitatea Maishofen, la 40 de kilometri St Ulrich, de locul unde este cantonată delegația ”vulturilor”.


Cele două combatante și-au împărțit victoriile pe reprize, saudiții fiind mai prolifici în prima parte, scor 3-1. Elevii lui Chirilă au cîștigat ce-a dea doua bătălie la diferență de un gol, însă rezultatele finale au fost influențate de brigada austriacă de arbitri. Ambele echipe au folosit garniturile de rezervă în prima repriză, cei doi tehnicieni preferînd să trimită titularii la lucru în partea a doua a jocului.

Ionuț Chirilă a preferat să joace în prima repriză cu jucători din a doua garnitură, dar care au stat, în multe momente ale jocului, bine în fața saudiților. Al Hilal a deschis scorul în minutul 14 prin Salem, după o greșeală la mijlocul terenului a lui Balgiu. Welington a restabilit egalitatea în minutul 18. Jucătorul din țara cafelei a gestionat bine o pasă excelentă captată de la Ioniță, a pătruns frontal și l-a executat pe Yahya. Al Hilal a luat din nou conducerea (min. 39), după ce Nawaf a prins o ghiulea de la linia de 16 metri. În ultimul minut de joc, brigade de arbitri a făcut cadou saudiților un gol. Nawaf a trimis în bară, mingea a revenit în fața porții lui Râmniceanu, de unde Nassir, aflat în pozițe afară de joc, a trimis în plasă.

În partea a doua, Chirilă a mizat pe un ”unsprezece” care să se apropie de formula ideală. Deși echipa Al Hilal a schimbat și ea complet linia de start din prima parte și s-a prezentat cu prima garnitură, ocaziile la poarta lui Cobrea au lipsit cu desăvîrșire. În minutul 14, Florea a țintit doar bara porții celor de la Al Hilal, pentru ca două minute mai tîrziu să reușească golul după o centrare perfectă a lui Neagu. Concordia putea avea avantaj de două goluri, însă centralul austriac nu a văzut un penalti cît roata carului la Roșu.

Concordia (repriza I): Râmniceanu-Dima, Ioniță, Apostol, Damian (Savin)-Pană, Orlando, Zuluf, Balgiu (Cl. Ionescu), Răsdan, Welington
Concordia (repriza II): Cobrea-Crețu, Leca, Melinte, Savin-Neagu, Roșu, Ispir, Purece-Zaharia, Florea (Cl. Ionescu)
Antrenor: Ionuț Chirilă
Al Hilal (repriza I): , Sdairy, Yahya, Zori, Shalhoub, Y. Shahrani, Nassir, Alhafith, Nawaf, Hermach, Salem, Castillo
Al Hilal (repriza II): Alshammari, Albishi, Alghannam, Qarni, Salman F., Otayf, Alazmi, Alsaeed, Fahad, Sultan, Castillo
Antrenor: Sami Aljaber
Imagini de la partidă în exclusivitate pe www.ilfovsport.ro

 

Pentru a avea dreptul de a comenta la acest articol va trebui sa va inregistrati sau sa va autentificati.

  • Clasament

  • ETAPA

#
ECHIPA
M
P
1 GazM 14 48
2 Botosani 14 44
3 Dinamo 14 43
4 Volintari 14 31
5 Iasi 14 31
6 Herman 14 27
7 Dunărea 14 25
8 Concordia 14 19

 lotto-logo

 


 

eurosigla1


div


medass


 

computerland 2


sigla2


 

Banner

Legaturi utile

  • frf.ro - Federatia Romana de Fotbal
  • lpf.ro - Liga Profesionista de Fotbal
  • uefa.com - Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal