Login

Etapa Urmatoare

Cupa României/ Pâncota-Concordia 2-3. Ilie Florin a marcar golul victoriei în ultimul minut de joc

pancota
“Dacă am fi căzut cu Steaua, Dinamo sau Rapid am fi jucat pe alt stadion, mai mare, dar cu Chiajna vom juca la Pâncota. Sperăm din nou într-un stadion arhiplin şi o atmosferă cât mai frumoasă”, declara Dan Cuedan, antrenorul “şoimilor” după tragerea la sorţi a şaisprezecimilor de finală ale Cupei României.

Doar că nu e simplu să primeşti o echipă de primă ligă pe un stadion fără minim de dotări, iar atmosfera frumoasă pe care o invoca tehnicianul arădean este, de fapt, una sumbră, provenind parcă din preistoria fotbalului, deşi mingea de joc cu şiretul la vedere a fost înlocuită cu una modernă, iar materialul din care sînt confecţionate porţile este chiar aluminiul. Despre gazon nu se poate spune decît atît: pericol!


Deși echipa din liga a treia a jucat cu entuziasmul specific și chiar i-a dat bătăi de cap lui Niță, elevii lui Ilie Stan le-au zburat repede fulgii șoimilor de la Pîncota. După autogolul lui Lengyel (33), Simion a marcat cel de-al doilea gol al primei părți în minutul 45. La reluare, oaspeții au forțat nițel, iar rezultatul s-a văzut imediat. Șoimii au marcat prin A. Mihai (73) și Leucuță (79)  pentru un egal nesperat și care a mai dezmorțit puțin publicul plictisit deja de tradiționalele înjurături specifice ligilor inferioare. Trezită din pumni, Concordia a marcat fix în ultimul minut de joc, fundașul central Ilie Florin trimițînd cu capul un balon cedntrat de la colțul terenului de Serediuc.

Concordia a jucat în formula: Niță, I. Florin, Belica, Belu, Damian, Leca, Purece, Zuluf, D. Stan, Popovici, Simion
Au mai evoluat: Pană, Serediuc și Ciupitu

 

Pentru a avea dreptul de a comenta la acest articol va trebui sa va inregistrati sau sa va autentificati.

  • Clasament

  • ETAPA

#
ECHIPA
M
P
1 GazM 2 22
2 Iasi 2 20
3 Botosani 1 19
4 Dinamo 2 19
5 Herman 2 17
6 Volintari 1 14
7 Dunărea 2 12
8 Concordia 2 11

 lotto-logo

 


 

eurosigla1


div


medass


 

computerland 2


sigla2


 

Banner

Legaturi utile

  • frf.ro - Federatia Romana de Fotbal
  • lpf.ro - Liga Profesionista de Fotbal
  • uefa.com - Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal