Login

Etapa Urmatoare

Bumbescu: “Nu ne temem de Farul”

Concordia Chiajna se deplaseaz` vineri la Farul, pentru cel mai important meci din deplasare. Bumbescu spera ca va da lovitura pe litoral, daca baietii sai vor aborda aceeasi partitura ca la partida cu Sportul Studentesc, acolo unde galben-verzii au aratat determinare si forta in joc. “Ne trebuie putere mare de concentrare si mai multa atentie in fata portii. Chiar daca plecam la fiecare meci cu intentia de a nu primi gol, nu ne ducem pe litoral sa ne aparam. Nu ne sperie Farul, pentru ca si lotul nostru este la fel de valoros. Ei au parte de mai multa mediatizare decat noi, dar asta poate fi un dezavantaj pentru ei”. Principala arma de atac a celor de la Chiajna este Dinita, un varf care poate da mari batai de cap fundasilor adversi.

Totusi Bumbescu incearca sa responsabilizeze si ceilalti atacanti. “Oricare dintre varfurile noastre poate face diferenta. Si Martinescu, colegul din atac al lui Dinita, chiar si Ciubotariu pot schimba soarta unui meci. Nu va fi un capat de tara daca nu dam lovitura la Farul, insa avem un obiectiv de indeplinit, promovarea, si vom considera ca am pierdut o lupta nu tot razboiul. Ar fi pacat de conditiile oferite echipei de consiliul local si primarul Minea. Chiajna merita mai mult si promovarea in prima liga chiar nu este un obiectiv greu de realizat, insa depinde doar de noi”, a conchis tehnicianul de la Chiajna.

Bumbescu se confrunta cu probleme in alcatuirea primului unsprezece. Mihai Lungan, fundasul a mai activat la Jiul Petrosani si CSM Ramnicu Valcea, e pe punctul sa semneze cu o echipa din prima liga din Ungaria. Golul lasat de Lungan in banda stanga a apararii celor de la Chiajna da mari batai de cap staff-ului tehnic.

 

Pentru a avea dreptul de a comenta la acest articol va trebui sa va inregistrati sau sa va autentificati.

  • Clasament

  • ETAPA

#
ECHIPA
M
P
1 GazM 14 48
2 Botosani 14 44
3 Dinamo 14 43
4 Volintari 14 31
5 Iasi 14 31
6 Herman 14 27
7 Dunărea 14 25
8 Concordia 14 19

 lotto-logo

 


 

eurosigla1


div


medass


 

computerland 2


sigla2


 

Banner

Legaturi utile

  • frf.ro - Federatia Romana de Fotbal
  • lpf.ro - Liga Profesionista de Fotbal
  • uefa.com - Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal