Login

Etapa Urmatoare

Invatamintele unui amical

Concordia Chiajna - Rapid II 1-0
Sambata 22 noiembrie, pentru ca echipa noastra a stat din cauza retragerii Prefab Model, a jucat un amical cu rapidistii mici din Liga III. Astia mici, cum le spuneau Rada si Sichitiu prezenti la meci aveau pe cel mai varstnic de numai 21 de ani. Joaca impreuna de cativa ani si se pregatesc sa fie schimbul de maine al Rapidului mare. Noutatea la Concordia a fost asezarea in teren.


Daca asta toamna luam bataie cu 5-4-1, acum Bolborea i-a asezat in sistemul 4-3-2-1. Adica Patru (Rosu), Ciolca (Gardos), Soare (Reginaldo), Dantes - pe linia de fund. Oae (Mozacu), Balasa (Portik), Iliescu la mijloc, cu Balasa la inchidere. Sabin Ruse (Pop) si Ungureanu au atacat pe benti mai din spate si varf impins a fost Dinita.
Grigore Sichitiu s-a interesat de Soare si de Ciolca si i-a remarcat pe Oae si Dinita. Mersi, asta stiam si noi. S-a jucat alert, cu multe faze de poarta, golul l-a marcat Balasa, veteranul care alearga ca pustanii, Ungureanu a sutat deseori pe cadruyl portii, Florin Nita a aparat poarta.Intrat pe final, Bogdan Vintila a scos o minge periculoasa si a mai gafat odata cum o face in ultima vreme. Ramane sa invingem sambata pe cei de la Buftea ca duminica sa votam voiosi si la iarna sa fim linistiti.

 

Pentru a avea dreptul de a comenta la acest articol va trebui sa va inregistrati sau sa va autentificati.

  • Clasament

  • ETAPA

#
ECHIPA
M
P
1 GazM 14 48
2 Botosani 14 44
3 Dinamo 14 43
4 Volintari 14 31
5 Iasi 14 31
6 Herman 14 27
7 Dunărea 14 25
8 Concordia 14 19

 lotto-logo

 


 

eurosigla1


div


medass


 

computerland 2


sigla2


 

Banner

Legaturi utile

  • frf.ro - Federatia Romana de Fotbal
  • lpf.ro - Liga Profesionista de Fotbal
  • uefa.com - Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal