Login

Etapa Urmatoare

Gasca din Regie, mai nebuna ca niciodata.

  Scor 0-4 in sezonul 2008/2009 la startul Concordiei in liga secunda, 1-0 la Chiajna, apoi 1-0 in Regie si 2-0 la noi. Scorul general in partidele oficiale cu Sportul Studentesc ne dau favoriti in partida de sambata, dar trebuie retinut ca gasca din Regie e mai nebuna ca niciodata fiind socotita o formatie care se bate clar la promovarea in prima liga, Nesansa ne-a scos-o in cale chiar din prima etapa,  într-una dintre cele mai interesante partide ale rundei inaugurale.
 
O echipa cu jucatori formati in pepiniera proprie care joaca impreuna de mai multi ani,  Sportul poate fi socotita drept echipa cu cel mai bun 11 din seria intai a ligii secunde, ceea ce o plaseaza drept favorita in partida de sambata. Revenind la ai nostri, putem spera ca vom vedea iar meciurile incantatoare de acum doua sezoane, mai cu seama ca ne-am intarit indeosebi in zona mediana, acolo unde jocul galben-verzilor a scartait sezonul trecut. E adevarat ca am pierdut un servant de calitate prin mutarea lui Cristi Balasa din iarba pe banca tehnica, ca secund al lui Bumbescu, dar sa nu uitam de revenirea in teren a lui Marius Oae sau de pofta de joc aratata in meciurile amicale de Cristi Ciobotariu. 
   Ceea ce poate salva formatia noastra de un inceput de zezon catastrofal, pentru ca un esec sambata chiar este o catastrofa, este atitudinea. Chiajna trebuie sa arate orgoliu, determinare, sa nu se teama de efectul terenului propriu care este de multe ori un dezavantaj, atunci cand publicul - si mai ales la Chiajna - creeaza o tensiune in plus. Cu trei puncte castigate astazi, cu siguranta ca altfel vom aborda partida de saptamana viitoare de pe litoral, cu Farul, acolo unde se  anunta un meci extrem de greu, in compania unei formatii ranite de pasul inapoi facut prin retrogradarea in liga a doua.
   Una peste alta, trebuie sa avem incredere in baietii nostri si sa speram intr-o evolutie care sa aduca microbistii la stadion.
 

Pentru a avea dreptul de a comenta la acest articol va trebui sa va inregistrati sau sa va autentificati.

  • Clasament

  • ETAPA

#
ECHIPA
M
P
1 GazM 14 48
2 Botosani 14 44
3 Dinamo 14 43
4 Volintari 14 31
5 Iasi 14 31
6 Herman 14 27
7 Dunărea 14 25
8 Concordia 14 19

 lotto-logo

 


 

eurosigla1


div


medass


 

computerland 2


sigla2


 

Banner

Legaturi utile

  • frf.ro - Federatia Romana de Fotbal
  • lpf.ro - Liga Profesionista de Fotbal
  • uefa.com - Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal