Login

Etapa Urmatoare

Debut cu dreptul pentru Bumbescu

img 0022Sortii ne-au scos in cale, in prima etapa, Sportul Studentesc, echipa cea mai organizata din seria I. Favorita clara la promovare, formatia din Regia a venit la Chiajna cu gandul la cele trei puncte, insa galben-verzii au stiut sa blocheze fazele de constructie ale studentilor si mai mult decat atat, principala lor arma - contraatacul cu pase de finalizare pe cele doua varfuri - a fost contracarata din start de Iulian Stativa si Florin Gardos, fundasii centrali ai lui Bumbescu, aflati astazi intr-o forma de zile mari.

Studentii au avut prima ocazie de poarta in minutul 7 prin Postolache, sut din unghi in plasa laterala. Bumbescu a fost nevoit, din cauza aceluiasi Postolache, sa-l mute pe Ciubotariu, de pe stanga pe dreapta terenului in locul juniorului Neagu, prea scund pentru a face fata masivului mijlocas din regie.

Prima oportunitate pentru gazde a avut loc in minutul 15, Neagu avand un lob de effect peste portarul Viciu, celalalt junior din teren, dar mingea s-a dus si peste poarta. Un minut mai tarziu rateaza si Duru, un mijlocas central care a facut de multe ori diferenta in zona mediana. Minutul 21. Stativa salveaza Chiajna printr-o interventie de ultim moment in fata lui Curelea, ajuns singur cu portarul Nita. Dinita rateaza desprinderea (minutul 25) Ghinga blocand un sut pe care scria gol. Ocaziile se muta la poarta lui Nita. Portarul Concordiei salveaza bine in fata lui Costin Gheorghe. 1-0 se face in minutul 53. O faza de contraatac plecata de pe stanga terenului, cu Lungan la recuperare si Ciubotariu la centrare.
O centrare buna la capatul careia s-a aflat lovitura de cap a lui Dinita, direct sub bara transversala. In minutele urmatoare Sportul are o tresarire de orgoliu, insa Curelea, Costin Gheorhe sau Ferfelea nu-l inving pe Nita.
Gardos nu nimereste spatial portii la un corner batut bine de Patru. Pe contraatac Curealea da emotii gazdelor dar Nita are in prima faza o interventie de portar mare. Cu cinci minute inainte de final Dobre lanseaza o torpila de la 25 de metri, dezamorsata insa de portarul din Chiajna. Studentii puteau da lovitura in minutele de prelungire insa Nita are reflexe bune, dar si noroc.

Concordia Chiajna: Nita, Patru, Stativa, Gardos, Lungan, Oae (min. 78 Iliescu), Neagu (min. 85 Balasa), Duru, Ciubotariu, Dinita, Martinescu (min. 83 Burlacu)

Sportul Studentesc: Viciu, Ciupe, Patriche, Lung, Ghinga, Irimia (min. 65 Nae), Lungu (min. 57 Dobre), Ghe. Costin, Ferfelea, Postolache, Curelea

 

Pentru a avea dreptul de a comenta la acest articol va trebui sa va inregistrati sau sa va autentificati.

  • Clasament

  • ETAPA

#
ECHIPA
M
P
1 GazM 14 48
2 Botosani 14 44
3 Dinamo 14 43
4 Volintari 14 31
5 Iasi 14 31
6 Herman 14 27
7 Dunărea 14 25
8 Concordia 14 19

 lotto-logo

 


 

eurosigla1


div


medass


 

computerland 2


sigla2


 

Banner

Legaturi utile

  • frf.ro - Federatia Romana de Fotbal
  • lpf.ro - Liga Profesionista de Fotbal
  • uefa.com - Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal