Login

Etapa Urmatoare

Datum Duminică., 18. Aug. 2019 Beginn 13:00
Concordia Chiajna
SSC Farul Constanţa
1:0
Concordia Chiajna - SSC Farul Constanţa
Previous MatchReset

Comunicat de presă

NO PICÎn urma articolului apărut joi, 21 februarie 2019, pe site-ul Gsp.ro, cu titlul “FABULOS: Dinamo și Chiajna le-au dat arbitrilor aripioare cu usturoi și pizza rece!,” în care se dezbate o “problemă” în ceea ce privește organizarea protocolului oferit de CS Concordia Chiajna brigăzilor de arbitri, clubul nostru dorește să facă următoarele precizări:
- Deși, de această dată, am omis cartofii prăjiți, pizza oferită este insoțită, fel ca și aripioarele, de un sos, însă unul de ketchup.
- Vestiarul arbitrilor nu este nicidecum un „vestiar improvizat”, ci o incăpere, conform standardelor regulamentare, formată dintr-o anticameră echipată cu masă de ședințe de 10 persoane, urmată de vestiarul în sine dotat cu masă și scaune, cuiere, mese de masaj, dușuri și toalete.
- Protocolul la care se face referire în respectivul articol se regăsește, la fiecare partidă, în anticamera în care sunt prezenți atât observatorul de arbitri, cât și observatorul de meci.
- Deși, prin regulament, cluburile nu sunt obligate să pună la dispoziție un astfel de protocol, fiind vorba doar de o formă de respect, clubul nostru alege să ofere apă, răcoritoare, ceai, cafea, fructe, dulciuri și platouri grill cu carne de pui și porc, ficăței, ciuperci, bulete de cașcaval, cartofi prăjiți sau produse de tip fast food precum pizza și KFC (meniu oferit pentru a ajuta autorul articolului să creeze o imagine completă).
- Specificăm faptul că selecția de alimente și băuturi pe care le consumă arbitrii înainte și după un meci de Liga 1, la fel ca și în timpul liber, este făcută strict de către aceștia. La fel ca și jucătorii de fotbal, cavalerii fluierului adoptă un regim alimentar adecvat înainte de a depune efort fizic, lăsând produsele de genul celor din protocolul oferit de clubul nostru pentru după prestațiile din teren și consumând înaintea unui meci doar produse din categoria “colazione”, respectiv apă, ceai, cafea, dulciuri și fructe.
Considerăm încercarea de a implica, sub un presupus anonimat, arbitrii în realizarea acestui articol în vederea degradării relației normale dintre cluburi si brigăzile de arbitri, o încercare eșuată.
Luând în considerare eforturile depuse pentru organizarea în condiții optime și civilizate a partidelor jucate pe teren propriu de către echipa noastră, ne declarăm împotriva acestor încercări ale unor reprezentanți ai presei sportive de a diminua calitatea și nivelul Ligii I Betano prin intermediul acestor articole lipsite de conținut sportiv și în completă discordanță cu realitatea.

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fabulos-dinamo-si-chiajna-le-au-dat-arbitrilor-aripioare-cu-usturoi-si-pizza-rece-vomiti-pe-teren-care-e-explicatia-560548.html

BIROUL DE PRESĂ AL CS CONCORDIA CHIAJNA

 

Pentru a avea dreptul de a comenta la acest articol va trebui sa va inregistrati sau sa va autentificati.

  • Clasament

  • ETAPA

#
ECHIPA
M
P
1 Gloria 3 9
2 Reşiţa 3 7
3 Mioveni 3 7
4 UTA Ar 2 6
5 Turris 2 6
6 Argeş 3 6
7 Concordia 3 6
8 Rapid 2 4
9 Farul 3 4
10 FK Csik 2 3
11 Petrolul 2 3
12 ASU Tim 3 3
13 U Cluj 3 3
14 Metalog 3 3
15 Ripensia 3 3
16 Viitorul 3 3
17 Daco-G 3 3
18 Dunărea 2 0
19 Pandurii 3 0
20 Snagov 3 0

JOMA


eurosigla1


div

apolodor


 

computerland 2


 

Banner

Legaturi utile

  • frf.ro - Federatia Romana de Fotbal
  • lpf.ro - Liga Profesionista de Fotbal
  • uefa.com - Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal