Login

Etapa Urmatoare

Datum Luni., 22. Apr. 2019 Beginn 18:00
CSM Poli Iasi
CS Concordia Chiajna
1:1
CSM Poli Iasi - CS Concordia Chiajna
Previous MatchReset

”Vulturii” dau lovitura în Bănie! U Craiova-Concordia Chiajna 0-1

 RPS6047”Vulturii” obțin toate punctele pe ”Oblemenco”, la finele unui joc alert, în care amfitrionii au evoluat în zece încă din minutul 18, după un fault al lui Donkor asupra lui Marc. Golul victoriei a fost semnat de Gorobsov în minutul 81, șut în plasa laterală de la 20 de metri de poarta italianului Pigliacelli.

Prima acțiune notabilă a primei părți a fost eliminarea lui Donkor (18) după o intrare cu talpa sus pe tibia lui Marc, faul care l-a făcut pe fostul arbitru international, Ion Crăciunescu, să exclame: ” Atacul a avut intensitate, răutate și periculozitate. Cum să te duci așa pe piciorul adversarului? Roșu fără niciun fel de dubiu!"
Concordia putea înscrie încă din prima repriză, dar italianul din poarta oltenilor a avut o intervenție extrem de grea la lovitura de cap a lui Guessan (39).
Golul ”Vulturilor” a venit în partea secundă, cu puține minute înainte de final, după șutul de excepție al lui Gorogsov. "Am încercat să lovesc cât mai repede. Am prins mingea bine, s-a dus lângă bară și a intrat. Nu eram mulțumiți cu un egal, pentru că am jucat atâta timp cu un om în plus. Totuși, în 10 oameni, Craiova ne-a pus mari probleme, mai avem mult de lucrat. Sunt mulțumit că am avut o atitudine bună, acum trebuie să ne reîncărcăm bateriile pentru că urmează și alte dispute grele", a declarat după meci argentinianul din formația lui Badea.
Concordia urcă pe patru și urmează să primească pe sinteticul din Chiajna vineri, 24 august, cu începere de la ora 21, formația Astra Giurgiu.

 

Pentru a avea dreptul de a comenta la acest articol va trebui sa va inregistrati sau sa va autentificati.

  • Clasament

  • ETAPA

#
ECHIPA
M
P
1 GazM 6 32
2 Dinamo 5 28
3 Iasi 6 24
4 Botosani 5 22
5 Volintari 6 22
6 Herman 6 18
7 Dunărea 6 17
8 Concordia 6 15

 lotto-logo

 


 

eurosigla1


div


medass


 

computerland 2


sigla2


 

Banner

Legaturi utile

  • frf.ro - Federatia Romana de Fotbal
  • lpf.ro - Liga Profesionista de Fotbal
  • uefa.com - Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal